Langærmede Skjorter

Vælg Brand
Black Blue
Born With Appetite
BOSS Black
Calvin Klein
ETERNA
ETON
GANT
Gino Marcello
JOOP!
JOOP! Jeans
Vis 9 flere

Langærmede Skjorter til mænd

Langærmede skjorter er populært og klassisk stykke tøj, der hører hjemme i enhver mands garderobe. Der findes langærmede skjorter til alle begivenheder, lige fra formelle begivenheder til mere afslappede anledninger. Hos Mr tilbyder vi et bredt udvalg med hundredevis af langærmede skjorter fra anerkendte mærker som Eterna, Eton, Tommy Hilfiger, BOSS og mange flere.

 

Afhængigt af den begivenhed, der er tiltænkt din næste skjorte, så er der et væld af muligheder:

Klassiske skjorter: Den klassiske skjorte til mænd har en knap-down krave og lange ærmer. Den er normalt lavet af bomuld eller bomuldsblandinger og er velegnet til formelle begivenheder som kontorarbejde, forretningsmøder eller formelle begivenheder.

Oxford-skjorter: Oxford-skjorten er en mere afslappet version af den klassiske skjorte. Den er også lavet af bomuld og har en knap-down krave, men stoffet er lidt tykkere og mere tekstureret. Denne type skjorte er velegnet til mere afslappede lejligheder og kan bæres med eller uden en blazer.

Flannel-skjorter: Flannel-skjorten er oftest lavet af en blød og varm uld- eller bomuldsblanding. Den har et ternet mønster og er særligt velegnet til efteråret eller vinteren. Flannel-skjorter har normalt knap-down kraver og kan bæres som en del af en afslappet eller udendørs stil.

Denim-skjorter: Denim-skjorten minder om jeans med sit tunge bomuldsstof og metaltrykknapper. Den er mere afslappet og har en robust kvalitet. Denim-skjorter kan styles på mange forskellige måder og er velegnede til en mere afslappet og casual stil.

Linnedskjorter: Linnedskjorter er lavet af åndbart linnedstof og er ideelle til det varme sommervejr. De har ofte en let og løs pasform og kan have enten en krave eller en kravefri stil. Linnedskjorter er populære til sommerlige udflugter og ferier.

Mønstrede skjorter: Udover de klassiske skjorter findes der også skjorter med forskellige mønstre såsom stribet, ternede, prikkede eller blomstrede mønstre. Disse kan give et mere udtryksfuldt og iøjnefaldende look og kan være en måde at tilføje et ekstra lag af personlighed til ens stil.

 

Hos Mr kan du til hele året rundt finde et bredt udvalg af disse typer af skjorter fra et væld af populære danske og internationale herretøjsbrands. Se hele udvalget online på Mr.dk eller besøg en af vores mange landsdækkende butikker.