Handelsbetingelser Mr.dk

Bestilling 
På www.mr.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Når du handler med www.mr.dk indgås aftaler kun på Dansk. Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet.

Betaling 
Alle priser på www.mr.dk er angivet i danske kroner og inkl. moms og alle danske afgifter, told mv. Alle priserne er dagspriser og opdateres løbende.
Følgende betalingskort accepteres på www.mr.dk:

  • Dankort
  • Visa/Dankort
  • Visa Electron
  • Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • JCB
  • Mobile pay

Der tages ikke gebyr ved betaling på www.mr.dk.

Når du gennemfører en online-betaling med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt.

Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort skulle blive misbrugt på en netbutik, der benytter ePay som sit betalingssystem. Mr.dk benytter ePay.
Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr., hvis dit dankort misbruges ved brug af pinkode.

De data, du oplyser i forbindelse med et online køb betalt med betalingskort, er krypterede SSL.
Det er altså kun PBS, der kan læse dem. Hverken netbutikken eller andre har mulighed for at læse dataene.
Beløbet hæves først på din konto, når varerne sendes fra www.mr.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Kvittering for modtagelse af bestilling og ordrebekræftelse
Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Der er imidlertid først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en faktura fra os.

Levering 
Vi leverer kun i Danmark. Alle leveringer sker med GLS. Normal leveringstid er 1-5 hverdage efter, at vi har modtaget ordren. Der kan ikke leveres på lørdage, søndage og helligdage. Er du ikke hjemme, når din pakke bliver leveret med GLS, har du mulighed for at udfylde en engangsfuldmagt og få pakken stillet et bestemt sted. 

Fragt 
Der er fragtfri levering på alle ordrer over 499,- til GLS Pakkeshop og GLS Erhverv. Til privatadresser er fragten 49,-. www.mr.dk sender alle varer med GLS med pakkesporingsnummer. Der er derfor mulighed for at få en status på din bestilling via pakkesporingsnummeret. 

Fortrydelsesret 
Ifølge den gældende lovgivning for internethandel på danske hjemmesider, har du som kunde 14 dage til at gøre Mr Web opmærksom på, at du har fortrudt dit køb. Derefter har du 14 dage til at returnere varen. Fortrydelsesretten er gældende fra den dag, du har modtaget dine varer.

Returretten forudsætter, at varen returneres i væsentlig samme stand som ved modtagelsen. Ved returnering af varer bedes du vedlægge retursedlen, så vil vi returnere dit tilgodehavende, så snart vi har modtaget din vare og kontrolleret, at varen lever op til betingelserne for fortrydelsesretten. Se returneringsadressen på retursedlen. 

Alternativt kan du bytte din vare i en af Mr’s butikker inden for 14 dage eller få udstedt en tilgodeseddel fra forretningen. Bemærk, du kan ikke få pengene tilbage i en Mr butik. Alle Mr butikkerne står gerne til rådighed for tilretning af ærme eller bukselængde. Prisen for tilretning kan variere butik for butik. 

Hvis du har fortrudt dit køb, eller skal have din vare byttet, skal du selv betale for forsendelsesomkostningerne. Varer sendt til mr.dk pr. efterkrav vil ikke blive modtaget.

Dine penge bliver returneret hurtigst muligt og inden for 7 hverdage, efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for fortrydelsesretten.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Varen kan sendes til:

Mr. Web A/S

Returordre

Albuen 6-8

DK-6000  Kolding

Reklamation

Når du handler på www.mr.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Kontakt kundeservice ved reklamationer.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores adresse: 

Mr web A/S

Reklamation

Albuen 6

DK-6000  Kolding

 

Når du returnerer varen, bedes du angive en komplet beskrivelse af fejlen.

Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Klagemuligheder
En klage over en vare købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage via dette link: www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også bruges i forbindelse med en klage via dette link http://ec.europa.eu/odr Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kundeservice@mr.dk.

Lovvalg og værneting 
Enhver tvist afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole.

Henvendelse til kundeservice: 
Mr web kundeservice 
Tlf.: 75 53 09 00

Mail: kundeservice@mr.dk

 

Adresse: 
Mr Web A/S.

Albuen 6

DK-6000  Kolding

Cvr.nr. 34 46 50 37

Telefon: 75 53 09 00
Fax: 75 50 55 70

 

Telefontid: 
Mandag - fredag kl. 9.00 - 15.30