Mr Monopol i Roskilde - Om os

Vi glæder os til at se dig i butikken!

Mr Monopol ligger på hovedstrøget, Skomagergade 24, og er en af Roskildes ældste forretninger. Butikken er fra 1923 og stadig i familiens ejerskab.
 
Det er i dag Henrik Settrup, der sammen med sine dygtige medarbejdere kan sige, at Mr Monopol stadig er en stor succes. Opskriften er, at vi altid følger med tiden, har et kæmpe udvalg som dækker bredt, har de bedste mærker og ikke mindst har vi nogle rigtig gode medarbejder, som kan lide at give en god personlig kundebetjening.
 
Mr Monopol er også med i indkøbskæden Mister, som tæller 79 andre butikker i hele Danmark. Vi kan derfor bla. tilbyde vores kunder landsdækkende bytteservice og fælles gavekort, og ikke mindst, konkurrencedygtige priser !
 
Mr Monopol sælger også Juniortøj, og har altid det sidste nye, fra de bedste junior-mærker. Hvert forår har vi stor succes med vores Konfirmandprogram!
Hos Mr Monopol tager vi også gerne på kundebesøg, hvis det kniber med at komme til forretningen - ring og lav en aftale, og vi vil finde en løsning, uden ekstraomkostninger!
 

Personalet

         Henrik                       Oscar                       Tina                   Martin                      Julie

          

 

 

           Philip                    Louise                   Karsten                Joachim                 Casper

           

 

 

 
Mr Monopol i Roskilde
Skomagergade 24
4000 Roskilde
46351098
096@mr.dk
Mandag 10:00 - 18:00
Tirsdag 10:00 - 18:00
Onsdag 10:00 - 18:00
Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 15:00
Modtag vores nyhedsmail

Mr.dk benytter sig af cookies til at personificere sidens indhold, samt til at analysere sidens traffik. Vi deler på denne måde også informationer med vores sociale medie, analyse og marketing platforme
Læs mere om sidens cookies her