Persondatapolitik for behandling af ansøgninger til brug på mr.dk

Politik for beskyttelse af personlige oplysninger for jobansøgere

Vi arbejder på at beskytte dine personlige oplysninger når du søger job hos os. Nedenfor kan du læse om, hvordan vi behandler og beskytter de oplysninger, du udleverer til os.


Vi registrerer de oplysninger, du giver os i forbindelse med din ansøgning. Dette gælder også oplysninger, vi modtager sammen med din ansøgning, f.eks. billeder, eksamensbeviser eller udtalelser fra tidligere arbejdsgivere.


Det er vores politik at undlade at bede om følsomme oplysninger fra dig som jobansøger. Oplys derfor ikke om f.eks. race/etnisk baggrund, politisk anskuelse, religiøs overbevisning, medlemskab af fagforening, helbred eller seksuel orientering, når du sender din ansøgning.

 

Når du sender en ansøgning til os, giver du samtidigt tilladelse til, at vi kan bruge dine personlige oplysninger i vores ansættelsesproces.


Dine oplysninger anvendes til at vurdere din ansøgning, til at svare på din ansøgning og invitere dig til en samtale, hvis din profil matcher en ledig stilling.


Dine oplysninger behandles og gemmes i Danmark. Udelukkende personer, der er involveret i rekrutteringen, har adgang til dine oplysninger. Der anvendes i nogle tilfælde serviceydelser fra tredjepart i forbindelse med rekrutteringsprocessen.


Vi har taget tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger mod f.eks. tab, manipulation og uautoriseret adgang. Vi tilpasser kontinuerligt vores sikkerhedsforanstaltninger til den løbende tekniske udvikling. Dine personlige oplysninger opbevares hos os i 6 måneder efter den seneste opdatering. Herefter slettes oplysningerne.


Du er velkommen til at kontakte os for at få oplyst hvilke personlige oplysninger, der er registreret om dig. Hvis de er ukorrekte, mangelfulde eller irrelevante, kan du til enhver tid anmode om, at oplysningerne bliver rettet. Du har desuden ret til at få slettet dine oplysninger hos os.
Kontakt os hvis du har spørgsmål vedrørende din ansøgning eller dine personlige oplysninger på hr@mr.dk.

Modtag vores nyhedsmail