Mr Andersen - Om os

Vi glæder os til at se dig i butikken!

Hos Mr Andersen byder vi dig velkommen med et team af dygtige og engagerede medarbejdere, der glæder sig til at give dig den bedste shopping-oplevelse indenfor herremode.
 
 
Mange års brancheerfaring er kombineret med altid aktuelle, klassiske og trendy kollektioner, der nøje er udvalgt og sammensat blandt førende internationale mærkevare-producenter.
 
 
Med udgangspunkt i en eksklusiv butik med en hyggelig atmosfære, sætter vi en ære i at give dig en personlig betjening og oplevelse, der giver dig lyst til at besøge os igen.
Mr Andersen i Middelfart har åbnet indlevering af rense- og vasketøj, samt duge til vask og rul. Mr Andersen og Byens Rens er enige om, at der er et marked for rens og vask, hvor kvaliteten er i højsædet.
 
”Vores typiske kunder har et forhold til deres tøj og holdninger til hvad de forventer. De er krævende, men det synes vi kun er fair. Dét segment vi bevæger os i, er ikke automatiseret industrivask, men godt håndværk og sans for detaljen. Vi er ikke ufejlbarlige, men har faste procedurer for kvalitetstjek. Tingene kigges igennem af en anden end den der har udført arbejdet og vi ringer altid til kunden, hvis der eksempelvis er pletter som kræver særlig behandling, eller som vi ikke har kunne fjerne. Nøgleordet er kommunikation” udtaler Ricky Kenbjerg, ejer af Byens Rens.
 
 
”Vi har mange kunder fra Middelfart og er utrolig glade for at kunne tilbyde vores kunder at indlevere deres rense- og vasketøj i midtbyen i Middelfart. Selvom distancen fra Middelfart og til vores renseri i Fredericia er overskuelig, er der mange der har travlt eller ikke er så mobile, som er rigtig glade for den mulighed de nu har hos Mr Andersen. Det er vi rigtig glade for” siger Ricky Kenbjerg. 
Mr Andersen
Algade 83-85
5500 Middelfart
64411645
068@mr.dk
Mandag 10:00 - 17:30
Tirsdag 10:00 - 17:30
Onsdag 10:00 - 17:30
Torsdag 10:00 - 17:30
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Modtag vores nyhedsmail