Konkurrence vinder

Vandt du rejsen til årets høj-intense F1 finale med Mr?

Kun én eneste deltager i Mr-kædens landsdækkende konkurrence om 2 attraktive pladser til F1-finalen 2019 i Abu Dhabi i november kan svare ja til dét spørgsmål. Han er her fra Nykøbing Mors – og deltog i konkurrencen hos Mr Torben Jensen.


At købe tøj er for mange mænd en ikke udelt fornøjelse – men for Anders Klausen fik efterårets opgradering af garderoben en helt ny dimension. Når Lewis Hamilton kører til start på Yas Island Circuit d. 1. december, følger han nemlig løbet helt tæt på fra banens bedste Grand Stand pladser: Udsigt over banen og den spektakulære marina – efter 4 oplevelsesrige dage i Dubai og Abu Dhabi.

 

Anders var den heldige vinder af den landsdækkende konkurrence, som Mr kæden i samarbejde med rejsebureauet Amazing Tours og Emirates udskrev i det tidlige efterår.

 

Konkurrencen var enkel! Deltagerne skulle svare på ét enkelt spørgsmål om præcis Lewis Hamilton, som lige nu ligger som nummer 1 i den samlede løbsstilling med Bottas, Leclerc og Vettel på de næste pladser. Og for Anders Klausen var det den direkte vej til en uforglemmelig rejse for 2 personer til en værdi af 29.000,-.

 

Sammen med en lille gruppe F1 entusiaster flyver han i slutningen af november ud af Københavns Lufthavn med ét af verdens bedste flyselskaber, Emirates. Et par oplevelsesrige dage med gourmetoplevelser og sightseeing venter, inden Q1 til Q3 opleves helt tæt på, fulgt op af finaleløbet dagen efter. Et løb som i Dubai har tradition for at være en helt uforglemmelig og imponerende oplevelse.

 

F1-rejsen er arrangeret af Jens Thykier, som ejer rejsebureauet Amazing Tours – og som nu for 5. gang rejser til Dubai med et hold F1-entusiaster og livsnydere: ’Vi skal bo på et godt hotel, nyde nogle uforglemmelige restaurantbesøg, opleve alt det byen kan – og selvfølgelig mærke stemningen omkring finaleløbet helt tæt på. Et show, der får drengerøven frem i voksne mænd – og det er slet ikke så tosset engang i mellem.’

 

Konkurrencen lå i naturlig forlængelse af Mr magasinet ’Dresscode’s portræt af Lewis Hamilton, som via sin sponsoraftale med Hamiltons team, AMG Petronas, er koblet tæt til det amerikanske modebrand, Tommy Hilfiger. Samarbejdet mellem parterne er ikke udelukkende forbeholdt motorsporten. Det har bl.a. også resulteret i Hamiltons egen kollektion, TOMMYXLEWIS, der er inspireret af en trendy blanding af motorsport og street fashion.

 

Der skal ligeledes lyde et stort tillykke til Michael Larsen og Britt Høj som vandt 2. og 3. præmien på et gavekort til en værdi á 5.000,- til Tommy Hilfiger.

 

For yderligere oplysninger kontakt gerne Mr Torben Jensen på 97 20 01 10 – og læs mere om F1 rejsen på http://amazingtours.dk/formel-1-rejser.

 

 

Modtag vores nyhedsmail