Vælg Kategori
Hovedbeklædning
Polo Shirts
Sko
Strik
Sweatshirt
T-shirts

Lacoste hos Mr

Lacoste er en vigtig del af vores udvalg hos Mr. Brandet bidrager med sporty fransk herremode, der sammenfører moderne trends med klassiske silhuetter. Lacoste har en rig historie, der blandt andet omfatter store innovationer i tøjbranchen. Lacoste var det første brand nogensinde, der tilførte et logo på deres tøj, i form af deres ikoniske krokodille-logo. Logoet er baseret på grundlæggeren og legendariske tennisspiller René Lacostes kælenavn, "The Crocodile", der afstammer fra hans stærke spillestil på tennisbanen.

Lacoste begyndte oprindeligt som et tennis-tøjmærke og har siden da bibeholdt sin sportslige æstetik. Herretøjskollektionerne fra Lacoste byder på en bred vifte af sporty og klassiske herretøjsprodukter, herunder polo-shirts, t-shirts, sweatshirts, bukser, shorts, og sportssko. Alt dette herretøj leveres i høj kvalitet, formet i omhyggeligt udvalgte materialer med solide syninger, der sikrer at herretøjet er både holdbart og komfortabelt.

Designfilosofien hos Lacoste fokuserer på enkelhed og elegance. Deres herretøj er ofte minimalistisk i designet, med rene linjer og en neutral farvepalet. Af denne grund er det let at integrere tøj fra Lacoste i mange forskellige outfits og stilarter. Selvom Lacoste er bedst kendt for deres stilfulde tøj, har de udvidet deres sortiment til at omfatte accessories som tasker, bælter, hatte og meget mere. Du kan året rundt opleve et bredt og sæsonbetonet udvalg af herretøj og accessories fra Lacoste hos Mr.