Få svar på dit spørgsmål her (FAQ)

Ny kunde på www.mr.dk

Hvordan bestiller jeg?
Det er nemt og enkelt at placere en ordre på www.mr.dk.
Du vælger blandt de bedste mærkevarer og finder den vare, du er interesseret i og vælger farve og størrelse. Herefter klikker du på knappen ”Køb” og din vare er nu tilføjet kurven. Du kan nu vælge enten at shoppe videre eller gå direkte til kassen ved at klikke på ”Shop videre” eller ”Gå til kassen”. Ved kassen indtaster du leveringsadressen, dine kontooplysninger og godkender ordren - dine varer er nu snart på vej til dig. 
Hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse på email efter købet på mr.dk, så tjek din spam filter i din mail boks, det kan ske, at mailen er der.

Min ordre

Kan jeg ændre min ordre?
Det er vigtigt, at du konkakter os hurtigst muligt, hvis du ønsker at lave en ændring, da vi pakker nye ordrer løbende. Hvis lageret ikke har gennemført din ordre, er det muligt at foretage ændringer. Er den allerede ekspederet, har vi ikke mulighed for at tage imod ændringer. Alternativt kan du altid bytte din vare hos din lokale Mr butik eller få udstedt en tilgodeseddel. 
 

Kan jeg annullere en ordre?
Det er vigtigt, at du konkakter os hurtigst muligt, hvis du ønsker din ordre annulleret. Har lageret ikke ekspederet din ordre, er det muligt at annullere den. Er den allerede ekspederet, har vi ikke mulighed for det. Alternativt kan du altid bytte din vare hos din lokale Mr butik eller få udstedt en tilgodeseddel. 

Betaling og sikkerhed

Hvordan betaler jeg mine varer?
Hos www.mr.dk kan du betale med følgende kort:

Dankort
Visa/Dankort 
Visa Electron 
Visa
MasterCard
American Express 
JCB

Mobilepay

Hvornår bliver beløbet opkrævet?

Beløbet trækkes først fra dit kort, når ordren er sendt af sted. Du vil desuden modtage en e-mail, når varen er afsendt fra vores lager.
 
Er det sikkert at købe online?
Hos Mr går vi meget op i sikkerhed, og det er derfor sikkert at handle hos os. Vi benytter E-PAY som betalingssystem og dine kontooplysninger formidles til PBS via en sikker og krypteret forbindelse. Oplysninger gemmes ikke. 

Fragt og levering

Hvad er prisen for fragt?

Der er fragtfri levering på alle ordrer over 499,- kr. til GLS Pakkeshop og GLS Erhverv. Til privatadresser er fragten 49,- kr 

Hvordan sporer jeg min pakke?
Du kan nemt spore din pakke hos GLS ved hjælp af dit forsendelsesnummer/tracking-nummer, som du modtager på e-mail, når din ordre er afsendt fra lageret. Der kan dog gå 36-48 timer før pakken kan spores.
 
Jeg er ikke hjemme, mår min pakke bliver leveret. Hvad gør jeg?
Er du ikke hjemme, når din pakke bliver leveret med GLS, har du mulighed for at udfylde en fuldmagt og få pakken stillet et bestemt sted.  

Bytte og returnering

 

Hvordan bytter eller returnerer jeg en vare?
Det skal være nemt at bytte eller returnere en vare hos Mr. Du har fuld returret indenfor 14 dage, efter du har modtaget pakken. Ifølge den gældende lovgivning for internethandel på danske hjemmesider, har du som kunde 14 dage til at gøre Mr Web opmærksom på, at du har fortrudt dit køb. Derefter har du 14 dage til at returnere varen.

Bytte i butik: 
 
Du kan bytte din vare hos din lokale Mr butik. Medbring retur-og byttesedlen / byttemærke og kig ind i butikken i løbet af 14 dage. Det er ikke muligt at returnere og få pengene tilbage for din vare i en Mr butik. Alternativt kan du få udstedt en tilgodeseddel fra butikken.
 
Bytte og returnering på Mr Wesbhoppen: 
Hvis du vil returnere eller bytte din vare hos www.mr.dk udfylder du vedlagte bytte -og returseddel med returkode og vedlægger den i pakken. Du betaler selv for returportoen. Du skal returnere din vare i samme væsentlige stand, som da du modtog den.  Beløbet vil blive tilbageført til din konto hurtigst muligt og inden for 7 hverdage efter vi har modtaget din pakke. Ombytninger håndterer vi hurtigst muligt, efter vi har modtaget din pakke.
 
Hvornår får jeg mine penge retur?
Vi behandler returpakker inden for 7 hverdage og du vil modtage en bekræftelse på e-mail, når dine penge er tilbageført. 

Gavekort og gaver

 

Hvor kan jeg købe et Mr Gavekort?
Du kan købe et Mr gavekort her på www.mr.dk eller i din lokale Mr butik. Gavekortet kan ikke benyttes til køb eller som betaling på www.mr.dk Du kan benytte gavekortet i en af de 71 Mr butikker landet over.

Et Mr gavekort er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen.
 
Min ordre er en gave, hvilke muligheder har jeg?
Er din vare en gave pakker vi den gerne ind for dig. Ønsker du dette, afkrydser du ”Dette er til gave” i step 2 i indkøbskurven.

Reklamation

Hvad gør jeg, hvis jeg har modtaget en forkert vare eller en vare med fejl?
Du kontakter kundeservice enten via email eller telefon, så sender vi en pre-paid returlabel fra GLS til dig. Derefter returnerer du pakken til os hurtigst muligt. Så snart vi har bearbejdet reklamationen, refunderer vi pengene til dig.
Returvarer bedes vedlagt information om dit navn, fakturanummer og hvad der er galt med varen, skrevet på en bytte- og retursedlen. Varer, der returneres med reklamation, bliver erstattet af en ny leverance indenfor 7 dage fra modtagelsen. Haves erstatningsvaren ikke, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 7 dage. Derudover gælder naturligvis den 2-årige reklamationsfrist i henhold til købeloven. I alle tilfælde bliver udlagt porto refunderet.

 

Klagemuligheder
En klage over en vare købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage via dette link: www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også bruges i forbindelse med en klage via dette link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kundeservice@mr.dk.

Kontakt

Hvordan kontakter jeg jer?
Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at maile på kundeservice@mr.dk eller ringe til os på 75 53 09 00 mellem 

Mandag- fredag 9.00 -15.30
Lørdag-Søndag & helligdage: Lukket.

Adresse:

  • Mr Web.
  • Albuen 6-8
  • DK-6000 Kolding

Størrelser

Hvordan finder jeg min størrelse?
Er du tvivl om hvilken størrelse du skal bruge, kan du tjekke vores size guide.

Mr nyhedsmail

Hvordan tilmelder jeg mig Mr nyhedsmailen?
Du kan tilmelde dig ved vores Mr nyhedsmail her.

 
Hvordan afmelder jeg mig Mr nyhedsmailen?
Er du tilmeldt et nyhedsbrev og ikke længere ønsker at modtage det, kan du afmelde dig ved at:
• Ved at klikke på linket under "Afmeld nyhedsmail" i nyhedsmailen 
• Ved at kontakte Kundeservice. 

Handelsbetingelser

Her kan du læse vores handelsbetingelserne

 

 

Gratis juleindpakning og til-og-fra kort
Er din vare en julegave pakker vi den gerne ind for dig. Ønsker du dette, afkrydser du ”Ja tak, jeg ønsker juleindpakning” i check-out. Her kan du også vælge gratis til/fra kort